Door wie

FILOSOFEREN OP SCHOOL is een initiatief van Judith Wagensveld (drs. Cultuurwetenschappen en illustrator). Judith heeft jarenlange ervaring in het filosoferen op Rotterdamse scholen voor basis- en voortgezet onderwijs. Daarnaast filosofeerde zij met kinderen en volwassenen in onder meer de bibliotheken, in de moskee, in het verpleeghuis, bij diverse jeugdtheaters, culturele centra en in het park. Judith geeft workshops en trainingen, gastlessen en coaching in de klas. Ze ontwerpt educatieprogramma’s voor scholen en culturele instellingen, schrijft en illustreert. Op haar blog deelt zij ideeën, inspiratie en illustraties rondom onderwijs, cultuureducatie en filosofie.

Het doel van FILOSOFEREN OP SCHOOL is zoveel mogelijk scholen, kinderen en volwassenen op een laagdrempelige manier te enthousiasmeren om samen verder te denken. FILOSOFEREN OP SCHOOL werkt dankzij de samenwerking met scholen, bibliotheken, culturele instellingen en web-beheer.

Atelier van de Verbeelding

FILOSOFEREN OP SCHOOL is onderdeel van Atelier van de Verbeelding.

Titus Brandsmastraat 10
3262 VJ Oud-Beijerland (regio Rotterdam)
judith@ateliervandeverbeelding.nl

KVK – 24436555